Βιοήλις

Σωστή ενημέρωση και δυναμική παρουσία

Η αγάπη για τη βιολογική γεωργία και την καλή ποιότητα ζωής, οδήγησαν το 2005 τον Θεόδωρο Βασιλόπουλο και την Μακρίνα Παπαϊωάννου στο να ανοίξουν το πρώτο τους κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, το Βιοήλις. Όντες οι ίδιοι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων και βιολογικού ελαιολάδου, παρέχουν μέσω των τριών καταστημάτων τους (δύο στην Αμαλιάδα και το άλλο στα Λεχαινά) σωστή ενημέρωση για τα βιολογικά προϊόντα και βοήθεια στον καταναλωτή ώστε να κατανοήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, να τα ξεχωρίσει και να γνωρίσει το γιατί τα επέλεξε. Το Βιοήλις εγγυάται στον πελάτη ενημέρωση, ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Το κατάστημα οργανώνει επίσης ημερίδες για την ενημέρωση πάνω στα βιολογικά προϊόντα, ενώ σαν επόμενο στόχο έχει τη διοργάνωση ημερίδων σε σχολεία.

Η Μακρίνα και ο Θοδωρής δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο των βιολογικών. Μάλιστα έχουν ιδρύσει και το Συνεταιρισμό Βιοκαλλιεργητών Αμαλιάδας και Περιχώρων, όπου σκοπός του είναι να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τα μέλη του συνεταιρισμού, ώστε να αναπτύξουν τον τομέα της βιολογικής γεωργίας με σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό για να μπορέσουν να εμπορευτούν και να τυποποιήσουν τα προϊόντα τους. Πρόεδρος του Συνεταιρισμού είναι ο ίδιος ο Θοδωρής.

lookΟι ιδιοκτήτες του Βιοήλις θεωρούν πρωταρχικό τους στόχο να μειώσουν το κόστος των προϊόντων, όσο το δυνατόν, ώστε να μπορούν όλοι οι καταναλωτές να τρέφονται σωστά και υγιεινά. Σε σχετική ερώτησή μας για τους φόβους όσον αφορά το μέλλον της επιχείρησής τους, οι ιδιοκτήτες μας απαντούν: «Ανησυχούμε για τα μεγάλα super market που διαθέτουν βιολογικά σε χαμηλές τιμές και φοβόμαστε για το μέλλον των καταστημάτων μας. Ήδη πιστεύουμε, και με την περαιτέρω άνοδο των βιολογικών, ότι το 2009 τα βιολογικά θα μπουν σε όλα τα super market και αργά ή γρήγορα τα μικρά καταστήματα θα κλείσουν. Ελπίζουμε όμως ο κόσμος να μας υποστηρίξει».

Το κατάστημα, δηλώνοντας δυναμικά την παρουσία του στο χώρο, έχει κατά καιρούς διαφημιστεί στις τοπικές εφημερίδες, τα κανάλια, το τοπικό ραδιόφωνο, καθώς και στο Οίκο της Καθημερινής και την εφημερίδα «Αγροτικά». Στο Βιοήλις μπορείτε να βρείτε χαμηλό κόστος στα προϊόντα που παράγουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, αλλά και να λάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε με delivery.