Βρώσιμες βιο-λειτουργικές ελιές

Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Βρώσιμες βιο-λειτουργικές ελιές

Ελιές Καλαμών. Λίγο αλάτι και ξύδι, ελαιόλαδο άθερμο βιολογικό, μεράκι και τέχνη, είναι μερικά από τα συστατικά αυτού του προϊόντος που απευθύνεται στους λάτρεις των «ελαφρών» γεύσεων, με έντονα αρώματα.

Ανάλατες με αρωματικά φυτά. Προϊόν εξειδικευμένης τεχνογνωσίας, χωρίς χρήση αλατιού σε όλα τα στάδια, μέσα σε άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο, εμπλουτισμένο με αρωματικά φυτά που δίνουν γεύσεις και ουσίες, αποτελεί ένα από τα κύρια «λειτουργικά» βιο-προϊόντα μας.

Αγουροελιές. Με ελάχιστο ξεπίκρισμα, ελιές πράσινες «άγουρες», λίγο αλάτι μέσα σε βιολογικό άθερμο ελαιόλαδο, με πλούσια παρουσία αντιοξειδωτικών ουσιών, για «γνώστες» της «πικρίζουσας» γεύσης…

Τέλιες, ελιές τέχνης με βότανα. Εύσαρκες, ιδιαίτερες, φυσικά «προκλητικές», με ταυτόχρονη παρουσία έντονων και απαλών γεύσεων από έξι βότανα, άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο, ώριμο ξύδι αργής ωρίμανσης -παραγωγής μας- με πολυφαινόλες και τανίνες στο μέγιστο βαθμό, αποτελούν ένα προϊόν… τέχνης για αυτούς που επιζητούν το κάτι άλλο.

Ελιές πορτοκαλένιες. «Ταξίδευσε» από το «παρελθόν», ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια των βιολειτουργικών και gourmet ελαιοπροϊόντων… ελιά καλαμών σε συνδυασμό με πορτοκάλι και βότανα, κομμάτια της Λακωνικής γης…

Ελιές λεμονένιες, χωρίς ξύδι. Ένα νέο και εξειδικευμένο προϊόν από ώριμη ελιά καλαμών, χωρίς ξύδι, με παρουσία φλαβονοειδών και βιταμινών, από βιολογικό χυμό και φλούδα λεμονιού, μέσα σε βιολογικό άθερμο ελαιόλαδο, με παρουσία τεσσάρων αρωματικών φυτών. Προϊόν που απευθύνεται σε αυτούς που αποφεύγουν το ξύδι, αλλά και σε αυτούς που επιζητούν μια εκλεπτυσμένη και διαφορετική γεύση…..

Νέα προϊόντα

Ελιές βαλσαμικές, οι «άλλες» ελιές, γι αυτούς που θέλουν μια πιο δυνατή και «βαλσαμική» γεύση με αρώματα

Ελιές μηλένιες, με μήλο και μηλόξυδο, πρωτότυπες, με ιδιαιτερότητα που φτάνει την αποκορύφωση της επίγευσης στο ανώτερο σημείο.