«ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ» 5η Διαδραστική Πολυέκθεση

20 – 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων δημιουργεί και καθιερώνει το θεσμό της Διαδραστικής Πολυέκθεσης «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ».

Η επιτυχία ανανεώνεται στο θαυμάσιο χώρο του ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Απριλίου 2012. Οι επαγγελματίες του χώρου της γεύσης και το επιλεγμένο καταναλωτικό κοινό, θα πραγματοποιήσουν ένα πολιτισμικό και γευστικό ταξίδι, μέσα από επιλεγμένα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, προϊόντα μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής και γεωγραφικής προέλευσης από όλη την Ελλάδα.

Η μοναδική αυτή έκθεση πλαισιώνεται από ένα πρόγραμμα όχι παράλληλων εκδηλώσεων, αλλά σημαντικών δράσεων και συζητήσεων για τη Μεσογειακή Διατροφή, τα Ελληνικά προϊόντα στο τραπέζι της νέας οικονομίας, θεματικές γαστρονομικές παρουσιάσεις, επιλεγμένες γευσιγνωσίες ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων, καθώς και μαγειρικά events επώνυμων σεφ που αφήνουν το στίγμα και τη διαφορετική γεύση στην όλη διοργάνωση.

Η καθιέρωση του «Διαγωνισμού Βράβευσης Προϊόντων» από τους επισκέπτες στα προϊόντα που κερδίζουν τις εντυπώσεις τους, είναι η δράση που επιβραβεύει και αναδεικνύει το προϊόν και τον παραγωγό του.

Εκατόν ογδόντα περίπου παραγωγοί – έμποροι και διανομείς παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε χωρισμένες γευστικές ενότητες: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, αλλαντικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζύμης, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φρούτα, κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, φυτικά καλλυντικά, εναλλακτικές θεραπείες και υπηρεσίες του χώρου.

Η παρουσίαση των βιολογικών προϊόντων θα γίνει σε νέα αποκλειστική ενότητα με ξεχωριστή είσοδο για πρώτη φορά στην 5η Διαδραστική Πολυέκθεση «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ».

Η όλη εκθεσιακή πρωτοβουλία ανήκει στην εταιρεία ΑΤΟΥ, που φέτος συμπληρώνει την 30χρονή της παρουσία και αποτελεί συστατικό στοιχείο εγγύησης για την επιτυχή, προσεχή νέα διοργάνωση (Τηλέφωνο γραμματείας: 2109576100).