Δώρα της Γης

Με εφόδιο τα δώρα της γης 

Η τροφή μας, το καύσιμο του οργανισμού μας είναι μια από βασικές επιλογές μας. Επιλογή που θα πρέπει να βασίζεται στην υπευθυνότητα και τη συνειδητότητα. Σχετίζεται με την καλή μας υγεία, με τη διάθεσή μας, ακόμα και με την κοσμοθεωρία μας. Για την υγεία, λοιπόν, τη σωστή ενημέρωση για τη διατροφή και τη βελτίωση τους, τον Ιανουάριο του 2010 η κα Θεοδώρα Μιχαήλ άνοιξε το κατάστημα Δώρα της Γης, στην πόλη της, την Άρτα. Δύσκολη περίοδος για νέα ανοίγματα, αλλά η κα Μιχαήλ δεν το έχει μετανιώσει, όπως λέει.

Αν και μικρό το κατάστημα προσφέρει στους πελάτες του ένα ζεστό περιβάλλον, ευγενική και άμεση εξυπηρέτηση και λογικές τιμές. Η κα Μιχαήλ «κρατάει» το μαγαζί μαζί με τα δυο παιδιά της Δανάη και Γιώργο.

Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, εύκολα θα βρείτε το Δώρα της Γης, στο οποίο εκτός από τα βιολογικά προϊόντα, μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων, συμπληρωμάτων διατροφής και παιδικών τροφών θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Εάν ψάχνετε κάποιο προϊόν και δεν υπάρχει στο κατάστημα μπορείτε να το παραγγείλετε να σας το φέρουν. Στόχος της ιδιοκτήτριας είναι ο εμπλουτισμός του καταστήματος με νέα προϊόντα, η πληρότητά του και η οικονομική διευκόλυνση των καταναλωτών.

Αν και η οικονομική κρίση είναι εδώ για τα καλά, δημιουργώντας ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον σε όλους, οι σκέψεις για βελτίωση του καταστήματος δεν λείπουν ποτέ. Ένας διατροφολόγος, ένας διαιτολόγος, ένας γεωπόνος και η τακτική ενημέρωση που μπορούν να προσφέρουν, βρίσκονται στα σχέδια της ιδιοκτήτριας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του καταστήματός της. Αν και η αγορά είναι «μαγκωμένη», το ενδιαφέρον για τα βιολογικά προϊόντα, τα συμπληρώματα διατροφής και τα άλλα προϊόντα του καταστήματος δεν λείπει. Είτε είστε φανατικός βιοκαταναλωτής, περιστασιακός ή έστω απλώς περίεργος μια βόλτα από το κατάστημα της κας Μιχαήλ αξίζει τον κόπο. Ένας νέος κόσμος πιο αγνός και πιο αυθεντικός θα σας ανοιχτεί. Εάν πάλι η έλλειψη χρόνου σας κάνει να αναβάλετε τα ψώνια σας, κατάστημα διαθέτει και υπηρεσίες delivery.

cover