Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου – Εξειδικευμένα Βιο-Έλαια

-Φυλλικόν πρωτέλαιο. Έντονη «πικροφρουτώδη» γεύση, ιδιαίτερο «άρωμα», «ανώτερα» οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Προϊόν εξειδικευμένης τεχνογνωσίας, σε θερμοκρασία έκθλιψης 15°-18°C, με χρήση ελαχίστου νερού… για «μυημένους».

-Συλλεκτικόν. Η υπέρμετρη παρουσία αντιοξειδωτικών, από τις άγουρες κορωνέικες ελιές, σε συνδυασμό με τις βιταμίνες και τα αιθέρια έλαια των λεμονιών και των πορτοκαλιών, καθώς και την προσθήκη αυτοφυούς θυμαριού, αποτελούν μια «κιβωτό» γεύσεων, για ιδιαίτερους!

-Ωλεώαστρων. Οι συνδυασμοί των αρωμάτων, της γεύσης, των φυσικών συστατικών (ω-3, ω-6 και ω-9) όπως τα καρύδια, η αντράκλα, ο μαραθόσπορος, η ρίγανη, η δάφνη και το δενδρολίβανο μαζί με τις φρεσκοκομμένες κορωνέικες ελιές κάνουν το «ωλεώαστρων» ένα μοναδικό «έλαιον» για όλες τις ηλικίες. Ω… Μέγα!

-Ξερικό άθερμο αγουρέλαιο. Το αγουρέλαιο θεωρείται «χαρισματικό» προϊόν. Ο ελαιόκαρπος συλλέγεται με το χέρι από πολύ νωρίς και εκθλίβεται άγουρος. Απαιτεί διπλάσια ποσότητα ελαιόκαρπου κατά την έκθλιψη, ενώ η θερμοκρασία έκθλιψης είναι 18°-20°C. Ποικιλία Κορωνέικη, έντονο πράσινο χρώμα, που απαιτεί εξειδικευμένες τεχνικές έκθλιψης, αποθήκευσης και φυσικής καθίζησης, γεύση – προϊόν για «γνώστες και απαιτητικούς»…

-Άθερμο ελαιόλαδο. Ποικιλία κορωνέικη, συνδυασμός ημιώριμου και ώριμου ελαιόκαρπου, με αποκλειστικά χειροποίητη συλλογή, άμεση διαλογή του και έκθλιψη εντός λίγων ωρών, σε θερμοκρασία 21°-23°C. Ένα φρούτο ελιάς …

-Αρμονικόν. Ένα νέο βιολογικό ελαιόλαδο που συνδυάζει τις ώριμες κορωνέικες ελιές και την εξαγωγή εν ψυχρώ (θερμοκρασία έκθλιψης 26°-27°C). Μια αρμονική γεύση με ένα χρυσοπράσινο χρώμα, σε πολύ ισορροπημένη και προσιτή τιμή.