Ελληνικά βιολογικά προϊόντα σε διεθνή έκθεση στη Μόσχα

Η Πανελλήνια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων (HELLAS BIO NET), ως συντονιστής «Διεπαγγελματικής Ένωσης Φυσικών/Νομικών Προσώπων», που υλοποιεί, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. & την Ελλάδα, πρόγραμμα (EU Safe, fresh, simply best) προβολής και προώθησης των Ευρωπαϊκών Βιολογικών Φρέσκων Οπωροκηπευτικών, ελληνικής παραγωγής, στις αγορές της Ρωσίας & Ουκρανίας συμμετέχει με περίπτερο 40 τ.μ. στην Διεθνή Έκθεση WORLD FOOD MOSCOW από 17/9 έως 20/9/12.

Οι εκπρόσωποι των 6 συνεταιρισμών βιοκαλλιεργητών και των 4 εταιρειών εμπορίας βιολογικών προϊόντων, που αποτελούν το δίκτυο  HELLAS BIO NET, θα παρευρεθούν στην Μόσχα για να προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τα Βιολογικά Οπωροκηπευτικά παραγωγής τους, στην έντονα αναπτυσσόμενη αγορά της Ρωσίας & της ευρύτερης ανατολικής Ευρώπης.

Η κατασκευή του περιπτέρου και η συνολική διοργάνωση της παρουσίας της  HELLAS BIO NET, καθώς και των εκδηλώσεων προώθησης των βιολογικών οπωροκηπευτικών που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της έκθεσης, υλοποιούνται από την εταιρεία NOVACERT, που έχει αναλάβει και την συνολική υλοποίηση του προγράμματος.

Το περίπτερο βρίσκεται στο Pavilion 8,  Hall 2, Stand L103.