Η Γη της Επαγγελίας

Η Γη της Επαγγελίας στη Θεσσαλονίκη

Όπως ο Μωυσής αναζήτησε τη «γη της επαγγελίας» και τη βρήκε, έτσι και ο σύγχρονος βιοκαταναλωτής, με πολύ κόπο πολλές φορές, θα πρέπει να αναζητά υψηλής ποιότητας, αυθεντικά και γευστικά τρόφιμα. Με γνώμονα αυτή την αναζήτηση, με κόπο και πολύ μεράκι τον Ιούλιο του 2008, ο Κωνσταντίνος Σωπιάδης αποφάσισε να κάνει επάγγελμα το ενδιαφέρον του για την υγιεινή διατροφή, τα delicatessen προϊόντα και την προσφορά ποιότητας. Με την έναρξη του 82 τ.μ. καταστήματος βιολογικών προϊόντων «Γη της Επαγγελίας», ο Κωνσταντίνος θέλησε να γνωρίσει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης τα βιολογικά προϊόντα, να τα εμπιστευτεί και να τα βάλει στην καθημερινότητά του.

Το κατάστημα είναι μια πραγματική «γη της επαγγελίας» με πλούσια ποικιλία τροφίμων. Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, παραδοσιακά και βιολογικά γλυκά του κουταλιού κάθε είδους, παραδοσιακές πίτες και φύλλα από τον γυναικείο συνεταιρισμό, όσπρια, ζυμαρικά, κατεψυγμένα, ελαιόλαδο, σάλτσες, δημητριακά, μέλι, ροφήματα, αμπελόφυλλα, κομπόστες αποξηραμένα φρούτα και παραδοσιακό τσίπουρο είναι εκεί για να ικανοποιήσουν τις gourmet ή τις απλές μαγειρικές σας.

Το σίγουρο είναι ότι στη «Γη της Επαγγελίας» ό, τι κι αν αγοράσετε θα είναι πιστοποιημένο, φρέσκο και έτοιμο να ικανοποιήσει τις γευστικές σας προσδοκίες. Ο Κωνσταντίνος κάνει έναν αδιάκοπο αγώνα για να ανακαλύψει καινούρια προϊόντα και να προσφέρει στον καταναλωτή προτάσεις και λύσεις για την σωστή χρήση των προϊόντων. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε το κατάστημα μια καλή ευκαιρία για να το κάνετε είναι κατά τη διάρκεια των εορτών, όπου θα μπορέσετε να περάσετε για ένα κέρασμα και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα δοκιμάζοντάς τα.

Το κατάστημα θα βρείτε ανοιχτό όλη την ημέρα, αφού λειτουργεί από τις 6.00 π.μ. έως τις 21.00 μ.μ. εξυπηρετώντας και τα πιο δύσκολα ωράρια.

 

cover