Θήκες προστασίας από την ακτινοβολία των κινητών

H MobilePro κατασκευάζει θήκες προστασίας από την ακτινοβολία των κινητών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η έρευνα για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων ξεκίνησε εδώ και 12 χρόνια από το Τμήμα Βιολογίας και τα αποτελέσματα των ερευνών χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τους. Η προστασία τους κυμαίνεται από 75% έως και 97,5%, ανάλογα με το μοντέλο. Όλες οι θήκες της MobilePro κατασκευάζονται στο χέρι, στην Ελλάδα και είναι πατενταρισμένες, ενώ ελέγχονται δειγματοληπτικά από επιστημονικό προσωπικό.

Στη φωτογραφία βλέπετε το μοντέλο Νο 102 που προστατεύει ως και 93,5% από την ακτινοβολία. Έχει ζελατίνα για να βλέπεις και να χειρίζεσαι το τηλέφωνο (ακόμα και για τηλέφωνα με οθόνη αφής, π.χ. iPhone), είναι από τεχνητό δέρμα και κυκλοφορεί σε άσπρο (τύπου TRUSSARDI) και μαύρο χρώμα. Κάθε θήκη συνοδεύεται από αντίγραφο του πιστοποιητικού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και από αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Τώρα, όλες οι ειδικές θήκες πωλούνται σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές προσφοράς και οικονομικά πακέτα. Θα τις βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Στο δικτυακό κατάστημα mobilepro μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη γκάμα από προϊόντα μόνωσης από την ακτινοβολία όπως ειδικά χρώματα, κουρτίνες, κουνουπιέρες, χαλιά, φιλμ τζαμιών, ακόμα και γιλέκο προστασίας..! Θα βρείτε επίσης bluetooth αλλά και ασύρματα τηλέφωνα που ΔΕΝ εκπέμπουν ακτινοβολία ακόμα και όταν δεν μιλάμε! Αν πάλι θέλετε να μετρήσετε την ακτινοβολία στο χώρο σας θα βρείτε επίσης και πολλούς αξιόπιστους μετρητές ακτινοβολίας για αρχάριους και επαγγελματίες. Τέλος γίνονται και ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία.