Συστήματα καθαρισμού νερού STER-BAK HELLAS

Η STER-BAK HELLAS ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ από το 1971 προσφέρει προϊόντα που προστατεύουν την υγεία και διευκολύνουν τον τρόπο ζωής. Μετά από 39 χρόνια στο χώρο και με εμπειρία μοναδική, μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα και τη σιγουριά των προϊόντων της.

Χιλιάδες καταναλωτές απολαμβάνουν καθημερινά τα οφέλη των συστημάτων καθαρισμού νερού της PARAGON, τα οποία καθιστούν το νερό της βρύσης κατάλληλο για κάθε χρήση, αφού το απαλλάσσουν από κάθε βλαβερή για τον ανθρώπινο οργανισμό, ουσία.

Η STER-BAK HELLAS σας προσφέρει φίλτρα κουζίνας που τοποθετούνται εύκολα πάνω ή κάτω από το νεροχύτη και είναι βακτηριοκτόνα – βακτηριοστατικά, φίλτρα για το μπάνιο που προστατεύουν από δερματοπάθειες, τριχόπτωση, κ.α. Διαθέτει ακόμη συστήματα καθαρισμού νερού, για περιοχές που το νερό είναι επιβαρημένο με πολλά άλατα (σκληρότητα) και νιτρικά, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πόσιμο ακόμη και το νερό από γεώτρηση.

Ακόμη θα βρείτε θερμοψύκτες με φίλτρα νερού, φορητά φίλτρα νερού, φίλτρα ψυγείου και συσκευές εμπλουτισμού του νερού με όζον, καθώς επίσης και τεστ ελευθέρων ριζών.

Εμπιστευτείτε την υγεία σας και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων στο εξειδικευμένο προσωπικό της STER-BAK HELLAS και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σας.

STER-BAK HELLAS Καλυψούς 69-71, Καλλιθέα Αθήνα,

τηλ.: 210 9584412, 210 9571017, www.psbwater.gr

Αγοράστε φίλτρα νερού από εδώ >>>