Τα μυστικά της καλύτερης διατροφής σε 4 βιωματικά εργαστήρια

Με την πρόθεση να προσφέρει πρακτική και χρήσιμη ενημέρωση στους πολίτες γύρω από τη διατροφή, η Καλύτερη Ζωή, διοργανώνει τέσσερα πρωτότυπα βιωματικά εργαστήρια με θέμα την τροφή το Σάββατο 3 και το Σάββατο 10 Μαΐου στη Στέγη του ΣυνΑθηνά. Τέσσερις ειδικοί σε θέματα διατροφής θα μας ξεναγήσουν στα μυστικά της καλής διατροφής, προσκαλώντας μας να ανακαλύψουμε τρόφιμα που σέβονται την υγεία και το περιβάλλον, να μάθουμε να διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα στις συσκευασίες των τροφίμων, να καταρρίψουμε μύθους και να ανακαλύψουμε περισσότερα για τα φρούτα, τα λαχανικά και τα ψάρια που φτάνουν στο τραπέζι μας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Μαΐου, οι Κώστας Αμπελιώτης και Βασιλική Κωσταρέλλη, καθηγητές του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου μας ξεναγούν στα μονοπάτια της καλύτερης διατροφής μέσα από την προετοιμασία ενός ιδανικού γεύματος και των ανάγνωση ετικετών τροφίμων, ενώ το Σάββατο 10 Μαΐου τη σκυτάλη παίρνουν η Χαρίκλεια Μινώτου, βιοκαλλιεργήτρια και πρόεδρος του Μεσογειακού Τμήματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας φορέων βιολογικής γεωργίας IFOAM και ο Ηλίας Καλλίας, ιχθυολόγος και επιστημονικός συνεργάτης του WWF Ελλάς σε θέματα αλιείας.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν και απαιτείται αίτηση συμμετοχής είτε μέσα από την ιστοσελίδα, είτε με μήνυμα στο info@kalyterizoi.gr. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

http://kalyterizoi.gr/new/ta-mystika-tis-kalyteris-diatrofis-se-4-viomatika-ergastiria