1ο Συνέδριο «Ο Κήπος Μου» τον Οκτώβριο στην Αθήνα

26-29 Οκτωβρίου, Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης-Αθήνα

001Στις δύσκολες μέρες που ζούμε από οικονομικής πλευράς, δημιουργούμε μια εκδήλωση με διάθεση ανανέωσης, μια εκδήλωση με πολλές προτάσεις και λύσεις για ευχάριστο περιβάλλον, για δημιουργία και αποφυγής του στρες. Το συνέδριο-σεμινάριο «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ» καλύπτει το κενό της ενημέρωσης από εμπείρους επαγγελματίες κατευθείαν στο καταναλωτικό κοινό. Για τέσσερες ημέρες θα παρουσιαστούν προτάσεις πώς να μετατρέψετε ένα άδειο μπαλκόνι σε ολάνθιστο κήπο, να γεμίσετε τον ακάλυπτο χώρο με δέντρα, να δημιουργήστε λαχανόκηπο στον μικρό ή μεγάλο κήπο σας, να μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα φυτά που θα φυτέψετε ανάλογα με τις ανάγκες και τον γούστο σας, να μάθετε για ανθοδετική και ανθοσυνθέσεις. Ειδικό κομμάτι αποτελεί η βοτανολογία, μαζί με εναλλακτικούς τρόπους ίασης με ανθοιάματα.

Κατά τις μέρες λειτουργίας του συνεδρίου-έκθεσης «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ» καθηγητές γεωπονικού πανεπιστημίου, γεωπόνοι, έμπειροι επιχειρηματίες και καλλιεργητές από τον κλάδο των ανθοκομίας, της αρχιτεκτονικής τοπίου, της ανθοδετικής θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους. Ιδιώτες, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και ίσως την επένδυσή τους στον κλάδο της ανθοκομίας.

Καταναλωτές κάθε ηλικίας, επαγγελματίες και ιδιώτες θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και την πρακτική εφαρμογή προτάσεων και λύσεων για ολάνθιστα μπαλκόνια, πανέμορφους κήπους, φύτευση ακάλυπτων και πεζοδρομιακών χώρων. Συνδυάζουμε το χόμπι μαζί με την γνώση.

Διπλό το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης αφού συνδιοργανώνονται εργαστήρια (workshops) για επιτόπια πρακτική επίδειξη.

Για τέσσερες ημέρες θα παρουσιαστούν προτάσεις για:

– το πώς να μετατρέψετε ένα άδειο μπαλκόνι σε ολάνθιστο κήπο,

– το πώς να γεμίσετε τον ακάλυπτο χώρο με δέντρα,

– το πώς να δημιουργήστε λαχανόκηπο στον μικρό ή μεγάλο κήπο σας,

– το πώς να μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα φυτά που θα φυτέψετε ανάλογα με τις ανάγκες και τον γούστο σας,

– το πώς να μάθετε για ανθοδετική και ανθοσυνθέσεις.

ειδικό κομμάτι αποτελεί η βοτανολογία, μαζί με εναλλακτικούς τρόπους ίασης με ανθοιάματα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Φιλολάου 234 – 11631, Αθήνα, τηλ.: 210 7568888 (8 γραμμές) Fax:  210 7568889, info@compassexpo.com, www.agrorama.com