Κεφίρ πρεβιοτικών ενισχυμένο με Chia και λιναρόσπορο.

ΚΕΦΙΡ ΚΑΡΛΑ

Κεφίρ πρεβιοτικών ενισχυμένο με Chia και λιναρόσπορο.

Το κεφίρ με chia αποτελεί προϊόν ζύμωσης του κατσικίσιου γάλακτος, κόκκων κεφίρ και σπόρων chia. Οι καρποί chia, αποτελούν φυσική πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων (α-λινολενικό οξύ), διαλυτών και αδιάλυτων ινών, πρωτεϊνών και πολλών άλλων σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα και φυσικά αντιοξειδωτικά. Η κατανάλωση του κεφίρ με chia ενισχύει την υγεία μας, όταν ανέρχεται στο ένα φλιτζάνι ημερησίως, κατά προτίμηση μετά το βραδινό γεύμα. Πιστοποιημένο ελληνικό βιολογικό προϊόν.

Το χωριό της Κάρλας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιολογικής κτηνοτροφίας και γεωργίας παράγοντας αγνά ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Η έδρα της επιχείρησης είναι στη Μαγνησία κοντά στη λίμνη Κάρλα, 20 χιλιόμετρα βόρεια του Βόλου.

Το κατσικίσιο βιολογικό γιαούρτι είναι ένα γευστικό σνακ με απαλή υφή και όξινη γεύση, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Αποτελεί φυσική πηγή προβιοτικών και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και μαγγάνιο, συμβάλλοντας στην κατασκευή γερού σκελετού, ιστών και μυϊκού συστήματος.

Στα ψυγεία του «Θησαυρού Υγείας» διεύθυνση Λ. Βεΐκου 30 Γαλάτσι Τ. 2102220519 θα βρείτε βιολογικά γιαούρτια, τυριά και γάλα κεφίρ εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραλαβή ΜΟΝΟ από το κατάστημα (δεν αποστέλλονται).

 — στην τοποθεσία BioShop / Βιολογικά Προϊόντα για όλους.

ΚΑΡΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Σχολιάστε το άρθρο